Architectuur

DESIGN FOR LIFE

Bouwen voor en met mensen

In onze faculteit staat de mens centraal. Bouwen en ontwerpen doen we voor en met mensen. We brengen de hand, het hoofd en het hart bij elkaar.

Het ontwerpen is het werk van de hand. Creativiteit is een belangrijke rode draad in het ontwerp, in het maken. Maar zonder beelden in je hoofd kan je hand niets. Over beelden en ontwerpen moet je reflecteren. Ze moeten gevoed worden door kennis. Ook moet het ontwerpen gebeuren met een hart. Ontwerpen is niet vrijblijvend: we willen ontwerpen met engagement, inzet, empathie, generositeit en met veel goesting. We willen ontwerpen voor iedereen, voor jong en oud. Dat moet je als student, maar later ook als architect of interieurarchitect, met veel zorg en plezier kunnen doen.

Jij staat centraal

In onze faculteit staat de student centraal: je wordt persoonlijk begeleid en je kunt aan de hand van verschillende keuzemogelijkheden je eigen parcours volgen. Wij bieden je een vriendelijke plek waar je je maximaal kunt ontplooien. Met veel engagement en enthousiasme geven we wat je nodig hebt. De docenten gaan als één team met jullie aan de slag. Eigen werkplekken en een mooie omgeving bieden je de kans om je thuis te voelen, om je uit te dagen en om het beste van jezelf te geven. Boeiende lezingen en workshops met gerenommeerde architecten en ontwerpers helpen je groeien. Bezoeken aan de mooiste projecten in binnen- en buitenland helpen je om je blik te verruimen.

faculteit Architectuur en kunst

De master interieurarchitectuur kan ook in het Engels gevolgd worden.