Logo UHasselt

menu

CORe - Centrum voor Overheid en Recht


Actueel

CORe - Centrum voor Overheid en Recht

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

Bouwteams in België en de nieuwe Wet overheidsopdrachten    9 mei 2017

Bouwteams in België en de nieuwe Wet overheidsopdrachten
9 mei 2017

Grote bouwprojecten vergen van elk openbaar bestuur een fikse inspanning: het bouwprogramma, technische richtlijnen, planning en deadlines en het onder controle houden van het budget… Een grote uitdaging die onmogelijk te realiseren is zonder dat u een beroep doet op externe expertise.

Maar hoe zet u de neuzen in dezelfde richting? Hoe creëert u vertrouwen tussen de verschillende partners, en zorgt u dat die met een minimum aan conflicten aan het gemeenschappelijke doel werken? Hoe haalt u het optimale rendement en komt u tot een correcte, vlotte en kostenbewuste realisatie van uw bouwproject?

De bouwteamformule biedt de beste garanties om volgens een samenwerkingsgerichte filosofie de beste resultaten te halen. Ook voor openbare besturen is dit mogelijk.

Tijdens het (gratis) seminarie ‘Innovatief Aanbesteden voor overheden: het bouwteam als samenwerkingsgerichte oplossing’ op 11 mei 2017 in de Kinepolis te Leuven leggen we uit welke perspectieven de bouwteamaanpak voor aanbestedende diensten kan bieden. Ook UHasselt-professor bestuursrecht Steven Van Garsse geeft een toelichting tijdens dit seminarie.

Info en inschrijvingen:

http://werkeninbouwteam.be/forms/201703-5/