CORe - Centrum voor Overheid en Recht

CORe - Centrum voor Overheid en Recht

Axelle Mannaerts wint APR-Prijs met masterscriptie over onroerend inkomen in België en Nederland    19 mrt 2021

19 mrt 2021

Masterstudente Axelle Mannaerts is de winnaar geworden van de APR-Prijs 2019-2020 met haar masterproef ‘Een evaluatie van het Belgisch kadastraal inkomen en een verkenning van het Nederlands alternatief inzake het bepalen van het onroerend inkomen’, die zij schreef onder promotorschap van professor Elly Van de Velde.

De vzw Algemene Praktische Rechtsverzameling wil studenten aan de Vlaamse rechtsfaculteiten aanmoedigen tot het schrijven van hoogwaardige verhandelingen. Daartoe kent de APR per universiteit jaarlijks een prijs toe voor de beste juridische verhandeling in het kader van de masterproef.

Axelle studeerde in juli 2020 met grote onderscheiding af aan onze faculteit en volgt momenteel een Ma-na-ma Fiscaal Recht aan de UAntwerpen. In september zal zij aan de slag gaan bij het Greenille Private Client team van Deloitte Legal.