CORe - Centrum voor Overheid en Recht

CORe - Centrum voor Overheid en Recht

Masterthesis over tax rulings als meesterwerk bekroond door Algemeen Fiscaal Tijdschrift    7 feb 2019

7 feb 2019

Zopas werd officieel bekendgemaakt dat de masterthesis die Julie Leroy in 2016 aan de UHasselt verdedigde, bekroond is als ‘AFT-meesterwerk’.

De volledig geactualiseerde versie van de thesis, die Julie schreef onder promotorschap van professor Elly Van de Velde, is gepubliceerd in het januarinummer van het Algemeen Fiscaal Tijdschrift (AFT 2019/1). Zowel de thesis als de bijdrage zijn getiteld “Tax rulings in evolutie: staatssteun en transparantie”.

Julie is momenteel doctoraatsbursaal in onze faculteit. Binnen de Law, Tax & Business Unit schrijft ze aan een doctoraatsproefschrift over de terugvordering van verboden fiscale staatssteun in België.