CORe - Centrum voor Overheid en Recht

campus Hasselt

Martelarenlaan 42

3500 Hasselt

Behaalde je onlangs je mastertitel of behaal je die binnenkort? Deed je al enige ervaring op de arbeidsmarkt op, maar word je toch aangetrokken door de academische wereld? Ben je nieuwsgierig, inventief en gebeten door wetenschappelijk onderzoek? Dan is een carrière als onderzoeker aan onze faculteit misschien wel iets voor jou.

Met een masterdiploma op zak, behoort doctoreren tot een van de mogelijkheden. Als doctoraatsstudent aan de faculteit Rechten van de Universiteit Hasselt krijg je de kans om je te verdiepen in een onderzoeksonderwerp dat je fascineert en dit onder begeleiding van experten ter zake. Naast het ontwikkelen van academische vaardigheden, verwerf je binnen de doctoral school van onze faculteit ook zogenaamde transferable skills rond bijvoorbeeld time- en projectmanagement, communicatie en valorisatie. Deze combinatie stoomt onze doctoraatsstudenten klaar voor de arbeidsmarkt.

Als je nog vragen hebt of meer wil weten over doctoreren aan de Universiteit Hasselt, nodigen we je vriendelijk uit op ons infomoment 'Doctoreren@UHasselt' op zaterdag 18 november 2017, van 10.00 tot 12.00 uur, in de Oude Gevangenis, Martelarenlaan 42 te 3500 Hasselt. Schrijf je je wel even in door een mailtje te sturen naar faculteitrechten@uhasselt.be ?

We kijken uit naar je komst!