CORe - Centrum voor Overheid en Recht

Martelarenlaan 42

3500 Hasselt

Lokaal FR-2.03

Volgende week ontvangt onze faculteit twee buitenlandse gastsprekers binnen de Law, Tax & Business Unit: dr. Izelle du Plessis van Stellenbosch University, Zuid-Afrika in het kader van ons VLIR-UOS Global Minds Project en prof. dr. Roman Seer van de Ruhr-Universität Bochum, Duitsland in het raam van het Duitslandjaar van de Universiteit Hasselt.

Op donderdag 8 februari 2018 om 15 uur houdt prof. dr. Roman Seer een lezing over ‘Tax certainty from a German tax law perspective’. Dit is een bijzonder relevant thema voor wie wil ondernemen in Duitsland.

Deze lezing staat open voor iedereen en vindt plaats in lokaal FR-2.03 van het faculteitsgebouw Rechten, campus Hasselt. We voorzien ruim de tijd voor vragen. Einde is voorzien omstreeks 18 uur. Daarna bieden we een kleine receptie aan.

Geïnteresseerd?
Iedereen is welkom, maar wel graag even inschrijven via faculteitrechten@uhasselt.be