CORe - Centrum voor Overheid en Recht

CORe - Centrum voor Overheid en Recht

Law, Tax & Business Unit organiseert boeiende lezingen!    29 jan 2018

Law, Tax & Business Unit organiseert boeiende lezingen!
29 jan 2018

Volgende week ontvangt onze faculteit twee buitenlandse gastsprekers binnen de Law, Tax & Business Unit: dr. Izelle du Plessis van Stellenbosch University, Zuid-Afrika in het kader van ons VLIR-UOS Global Minds Project en prof. dr. Roman Seer van de Ruhr-Universität Bochum, Duitsland in het raam van het Duitslandjaar van de Universiteit Hasselt.

Op maandag 5 februari 2018 om 16 uur geeft dr. Izelle du Plessis een presentatie over ‘International and comparative tax law from Southern African Development Community's point of view related to tax planning’. Een heikel maar bijzonder boeiend thema, met de unieke mogelijkheid om een perspectief te krijgen van verschillende Zuid-Afrikaanse landen.

Op donderdag 8 februari 2018 om 15 uur houdt prof. dr. Roman Seer een lezing over ‘Tax certainty from a German tax law perspective’. Dit is een bijzonder relevant thema voor wie wil ondernemen in Duitsland.

Beide lezingen staan open voor iedereen en vinden plaats in lokaal FR-2.03 van het faculteitsgebouw Rechten, campus Hasselt. We voorzien ruim de tijd voor vragen. Einde is telkens voorzien omstreeks 18 uur. Daarna bieden we een kleine receptie aan.

Geïnteresseerd?
Iedereen is welkom, maar wel graag even inschrijven via faculteitrechten@uhasselt.be