De Warmste Week

De warmste unief van Vlaanderen

DE WARMSTE UNIEF VAN VLAANDEREN

De vlam van De Warmste Week licht ook dit jaar de donkere eindejaarsdagen op. Aan UHasselt gaat ons warm hart deze keer naar vzw Habbekrats, een Vlaamse jongerenorganisatie met huizen in Hasselt en St.-Truiden. Kinderen en jongeren vinden er een warme plek na school en tijdens vakanties. Ook als het wat moeilijker loopt...
Wil je meer weten over de warme huizen van Habbekrats, check dan zeker eens Het Huis van de Vos in Hasselt en Het Klokhuis in St.-Truiden.

Sta jij al in vuur en vlam voor dit fijne initiatief? Goed zo, want dan is de stap naar een leuke actie organiseren gauw gezet. Je mag je natuurlijk ook inzetten voor een ander goed doel. Wat moet je doen?

Wij hopen alvast een mooi bedrag in te zamelen met de Walk For Life op dinsdag 10 december. Samen stappen we ons warm van campus Diepenbeek naar Hasselt en weer terug. Schrijf hier in.