Doctoral Schools

Career development

Doctoral Schools

BOOST JE ZOEKTOCHT NAAR WERK

Heb je een boost nodig in je zoektocht naar werk? Dan is deze driedaagse workshop, georganiseerd door de VDAB, misschien iets voor jou!

De workshop is specifiek ontworpen voor wie een universitair diploma of een hogeschooldiploma heeft en op zoek is naar werk.

Inhoud:

Je wordt in een groep van maximaal tien deelnemers drie dagen uitgedaagd tot zelfreflectie. Door samen met de anderen oefeningen te maken, kom je tot persoonlijke inzichten. Een ervaren coach begeleidt je daarbij.

Tijdens de drie dagen belichten we telkens een ander aspect van je zoektocht naar werk.

• Dag 1: welke talenten heb ik?
    • Je ontdekt wat jouw talenten zijn en hoe je kan aantonen dat je erover beschikt.
  • Dag 2: wat vind ik belangrijk in een job?
    • Je krijgt zicht op nieuwe opportuniteiten en komt te weten welke bedrijfscultuur bij jou past.
  • Dag 3: hoe introduceer ik mezelf?
    • Je leert hoe je professionele contacten legt en onderhoudt.

Voor wie?

• Deze workshop staat open voor doctorandi (2de helft doctoraat) en postdocs.
  • Er worden verschillende edities doorheen het jaar georganiseerd. Aan elke editie kunnen max. 2 doctorandi/postdocs van de UHasselt deelnemen.

Wanneer en waar?

• Editie 1: 5, 19 en 26 februari 2019 - 9:30-16:00 - Genk, Europalaan 37, lokaal 0.36
  • Editie 2: 5, 18 en 19 maart 2019 - 9:30 - 16:00 - Genk, Europalaan 37, lokaal 0.36
  • Editie 3: 7, 14 en 21 mei 2019 - 9:30-16:00 - Genk, Europalaan 37, lokaal 0.36 en 0.31/0.32
  • Editie 4: 13, 18 en 25 juni 2019 - 9:30-16:00 - Hasselt, Trichterheideweg 9
  • Editie 5: 6, 13 en 20 september 2019 - 9:30-16:00 - Genk, Europalaan 37

Registratie

• Editie 1: closed
  • Editie 2: closed
  • Editie 3: closed
  • Editie 4: closed
  • Editie 5: Stuur een e-mail naar doctoralschools@uhasselt.be voor 18 augustus 2019 met als onderwerp: 'registratie Booster'. Gelieve volgende informatie aan te leveren: voornaam, achternaam, faculteit, startdatum doctoraat/postdoc en korte motivatie waarom je hieraan wenst deel te nemen. Je ontvangt een bevestigingse-mail als je geselecteerd bent om deel te nemen.
  • Registreer enkel indien je kan deelnemen aan de 3 sessies.

Acknowledged as?

• DS BSH: category 'career management & personal development' - workshop on career management
  • DS MLS: category 'transferable skills' - one compulsory elective course
  • DS ST: category 'career & personal development' - one course about career development