RCEF

Prof. dr. Pieter VANDEKERKHOF

32-11-268712

pieter.vandekerkhof@uhasselt.be

Familiebedrijven hebben een uniek DNA en zijn een belangrijke motor voor de groei van de economie. De wereld verandert sneller dan ooit, maar welke groeistrategie is het best voor uw familiebedrijf? Met de Family Business Happening wil Voka - Kamer van Koophandel Limburg elke familiale bedrijfsleider challengen en inspireren.

Afgelopen donderdag (16 mei 2019) werden tijdens de Family Business Happening 2019, georganiseerd op de site van familiebedrijf Tectum Group, verschillende Limburgse familiebedrijven in de kijker gezet. Het thema van dit jaar betreft ‘Groeien als familiebedrijf over generaties heen’. Tijdens dit inspirerend event werd stilgestaan bij een aantal relevante thema's voor het verder uitbouwen en continueren van het familiebedrijf.

,

Als onderdeel van het event modereerde RCEF collega prof. dr. Pieter Vandekerkhof een paneldebat met 3 familiale duo's. Met Pieter was RCEF ook vertegenwoordigd in de jury van De Fakkel, de award voor het meest toonaangevende familiebedrijf in Limburg. Nelissen Steenfabrieken (een vierde generatie familiebedrijf) heeft deze prijs in ontvangst mogen nemen.