RCEF

Openstaande vacatures RCEF    25 feb 2019

Openstaande vacatures RCEF
25 feb 2019

Er zijn momenteel twee openstaande vacatures (doctoraatsbursaal) binnen onderzoeksgroep RCEF.

Het “Research Center for Entrepreneurship and Family Firms” van de Universiteit Hasselt en het departement “Accounting en Financiering” van de Universiteit Antwerpen werven in totaal 5 onderzoekers aan voor het multidisciplinair onderzoeksproject “Strategic Change in Family Firms: Antecedents and consequences of strategic change from a change readiness perspective”, gefinancierd door het FWO (4 jaar).

Binnen dit project worden onder andere het mandaat van doctoraatsbursaal "Governance of strategic change in family firms" en het mandaat van doctoraatsbursaal "Change readiness in family firms" vacant gesteld.

Solliciteren kan nog t.e.m. 18 maart 2019!

Voor meer info kan u terecht op de RCEF vacaturepagina of op de vacaturepagina van UHasselt.