Faculteit Architectuur en Kunst

Faculteit Architectuur en Kunst

Doctoraatsverdediging Anneleen Swillen: THIS PLAY an artistic research on the interactions BETWEEN JEWELLERY AND PRESENTATION.

Doctoraatsverdediging Anneleen Swillen: THIS PLAY an artistic research on the interactions  BETWEEN JEWELLERY AND PRESENTATION.

30 nov 2019 - 15.30 uur

Hogeschool PXL, Vildersstraat 5, 3500 Hasselt

Lokaal Sporthal

CONTACTPERSOON

Mevrouw Anneleen SWILLEN

32-11-775675

anneleen.swillen@uhasselt.be

Binnenkort verdedigt Anneleen Swillen, kunstenaar en onderzoeker aan PXL-MAD en UHasselt, haar doctoraal onderzoek in de kunsten

THIS PLAY an artistic research on the interactions
BETWEEN JEWELLERY AND PRESENTATION.

Deze publieke doctoraatsverdediging vindt plaats op zaterdag 30 november om 15u30 in de sporthal van Hogeschool PXL, Vildersstraat 5, Hasselt.

De verdediging is eveneens het besluitende artistieke project in het kader van Anneleens onderzoek. Welkom aan iedereen die dit graag wil meemaken! Stuur voor 22 november 2019 een bericht naar anneleen.swillen@pxl.be om je deelname te bevestigen. Vermeld het aantal personen.

In het kader van het besluiten van dit onderzoek in de kunsten kan je het meest recente artistieke project, A Walk Through, meemaken.

In november en december 2019 maakt Anneleen
performatieve wandelingen op de derde verdieping van ‘de toren’ op campus PXL-MAD (Elfde-Liniestraat 25, Hasselt).

Hieraan kunnen telkens twee personen (op afspraak) deelnemen. Dit artistieke project stelt experimenteren en ervaren centraal, en daagt noties van sieraden en presenteren uit.