Faculteit Architectuur en Kunst

Actueel

Publieke Verdediging Peter de Cupere: When scent makes seeing. When seeing makes scent.

04 okt 2019 15.30 uur - 21.00 uur

Oude Gevangenis

Universiteit Hasselt

campus Hasselt

Martelarenlaan 42

3500 Hasselt

Lokaal Auditorium Louis Roppe

Em. prof. ir. Rob Cuyvers, voorzitter van de Publieke Verdediging
van het doctoraatsproefschrift van Peter de Cupere,
nodigt je van harte uit in naam van de UHasselt, VUB en PXL MAD School of Arts.

Peter de Cupere

When Scent makes Seeing
When Seeing makes Scents

Een onderzoek naar het gebruik van geur als concept en contextdrager en -gever in het artistieke ontwerpproces.

Gelieve je aanwezigheid op de publieke verdediging en/of de opening voor 3 oktober te bevestigen via peter.decupere@pxl.be. Vermeld het aantal personen.

15:30-17:30
Publieke Verdediging - UHasselt, Auditorium Louis Roppe, Martelarenlaan 42, 3500 Hasselt

18:00-21:00
Opening en receptie tentoonstelling - Herkenrodekazerne, maastrichterstraat 100, 3500 Hasselt