Faculteit Architectuur en Kunst

32-11-268934

johannes.klaps@uhasselt.be

Inschrijven

Omwille van de maatregelen die momenteel getroffen worden in het kader van de strijd tegen het Coronavirus, hebben we besloten om FACsTORIES uit te stellen. Momenteel zoeken we nog naar een geschikte datum. We houden jullie op de hoogte!

(update: 13.03.2020)

- - - -

Op 26 maart vieren we FACsTORIES.

Een dag waarop alle mensen van onze opleiding Interieur samen werken, eten en genieten van muziek. Via de link hieronder kan je je inschrijven voor de verschillende workshops die we organiseren. Dit jaar is er iets nieuws: een aantal workshops worden georganiseerd door oud-studenten die nu de educatieve masteropleiding volgen.

's Avonds tonen we alle resultaten en zorgen wij voor een frituur op wielen en muziek.

Kies snel je workshop. De verschillende begeleiders zullen je dan contacteren i.v.m. materiaal dat je eventueel moet meebrengen.

Inschrijven