Faculteit Architectuur en Kunst

Agoralaan Gebouw E

3590 Diepenbeek

Inschrijven

Aan de universiteit van vandaag hechten we belang aan ieders gezondheid, ook de jouwe!

Daarom organiseren we - in plaats van onze gekende infodagen - virtuele infodagen op zaterdag 25 april en woensdag 13 mei. Je hoeft je op deze dagen dus niet te verplaatsen, maar krijgt alle info via de website van UHasselt!

Je kan hier dan online presentaties bekijken van onze opleiding, je nodige voorkennis, de beroepsmogelijkheden, onze studentenbegeleiding, je studiefinanciering…. Heb je daarna nog vragen? Stel ze dan via onze live chat aan onze UHasselt collega’s of studenten!

Meer info over het verloop van deze virtuele infodagen volgt later. Hou vooral deze pagina in de gaten.

Heb je toch dringende vragen over je studiekeuze, stel ons dan nu al je vraag via onze live chat!

Onze live chat kan je onderaan deze pagina terugvinden. Wij staan elke werkdag voor je klaar tussen 10 en 12 uur en tussen 13 en 16 uur.

Zijn we er niet, stuur ons dan via onderstaand formulier jouw vraag.
Je kan ons ook steeds bereiken op studiekeuze@uhasselt.be

Zo is het elke dag een beetje infodag.

Inschrijven