Faculteit Architectuur en Kunst

Agoralaan Gebouw E

3590 Diepenbeek

Inschrijven

BELANGRIJKUHasselt heeft beslist om de infodag van zaterdag 14 maart te annuleren. Wij baseren ons hiervoor op de richtlijnen van FOD Volksgezondheid en Onderwijs Vlaanderen waarbij geadviseerd wordt om alle niet-essentiële activiteiten, met een groot aantal bezoekers te beperken. In het belang van ieders gezondheid is daarom beslist om deze infodag niet te laten doorgaan.

Er staat nog een volgende infodag gepland op 25 april. Deze infodag gaat voorlopig wel nog door. Verder gaan we op zoek naar 1 of meerdere extra infomomenten dit voorjaar om jullie zo goed mogelijk te informeren over ons studieaanbod en onze manier van werken. Neem dus zeker af en toe een kijkje op de pagina's van de UHasselt voor meer nieuws.

Ondertussen kan je nog steeds onze brochure digitaal bekijken via www.uhasselt.be/brochures.

- - -

Voor de opleidingen architectuur en interieurarchitectuur kan je op de infodagen specifieke infosessies bijwonen, gevolgd door een rondleiding door hogerejaarsstudenten met o.a. een toelichting van de ontwerpstudio's.

Verder is er de mogelijkheid om cursussen in te kijken, vragen te stellen aan docenten, voorbeelden van studentenwerk te zien (o.a. maquettes, schetsen...) enz.

Inschrijven