Faculteit Architectuur en Kunst

campus Diepenbeek

Agoralaan Gebouw E

3590 Diepenbeek

Onze Meet & Greet is alweer toe aan de negende editie, en het belooft de vorige te overtreffen. Georganiseerd door de Faculteit Architectuur van de Universiteit Hasselt, met de hulp van het jong geweld van Architectenhuiskamer (Alumni Architectuur) en Retrovision Alumni Interieur en met steun van Netwerk Architecten Vlaanderen - NAV en AiNB, zetten we opnieuw alles op alles voor een geslaagd event.

Het gesmaakte recept van de Meet & Greet, een speeddate tussen studenten architectuur en interieurarchitectuur met (interieur-)architecten uit het werkveld, blijft onveranderd. Hiernaast hebben we ook, naar jaarlijkse gewoonte, een mini bouwbeurs waar onze studenten in contact kunnen komen met onze partners.
Verwacht u dus aan een avond vol boeiende contacten, interessante gesprekken, een aangename sfeer en een streepje goede muziek.

Meer informatie over het programma, de centrale gast en de inschrijvingslink volgt binnenkort, maar reserveer alvast woensdag 29 april 2020 in uw agenda, zodat u het zeker niet hoeft te missen!