Logo UHasselt

menu

Faculteit Architectuur en Kunst


Actueel

Faculteit Architectuur en Kunst

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

Meet & Greet

Meet & Greet
PRAKTISCH

29 apr 2020 18.00 uur - 22.00 uur


Universiteit Hasselt

campus Diepenbeek

Agoralaan Gebouw E

3590 Diepenbeek

Omwille van de maatregelen die momenteel getroffen worden in het kader van de strijd tegen het Coronavirus, hebben we besloten om de Meet & Greet uit te stellen. Momenteel zoeken we nog naar een geschikte datum. We houden jullie op de hoogte!

(update: 13.03.2020)

- - - - 

Onze Meet & Greet is alweer toe aan de negende editie, en het belooft de vorige te overtreffen. Georganiseerd door de Faculteit Architectuur van de Universiteit Hasselt, met de hulp van het jong geweld van Architectenhuiskamer (Alumni Architectuur) en Retrovision Alumni Interieur en met steun van Netwerk Architecten Vlaanderen - NAV en AiNB, zetten we opnieuw alles op alles voor een geslaagd event.

Het gesmaakte recept van de Meet & Greet, een speeddate tussen studenten architectuur en interieurarchitectuur met (interieur-)architecten uit het werkveld, blijft onveranderd. Hiernaast hebben we ook, naar jaarlijkse gewoonte, een mini bouwbeurs waar onze studenten in contact kunnen komen met onze partners.
Verwacht u dus aan een avond vol boeiende contacten, interessante gesprekken, een aangename sfeer en een streepje goede muziek.

Meer informatie over het programma, de centrale gast en de inschrijvingslink volgt binnenkort, maar reserveer alvast woensdag 29 april 2020 in uw agenda, zodat u het zeker niet hoeft te missen!