Faculteit Architectuur en Kunst

Playground

15 mrt 2020 14.30 uur - 18.00 uur

CCHA - Kunstlaan 5 - 3500 Hasselt

Op 15 maart opent in Cultuurcentrum Hasselt de tentoonstelling Playground van de bekroonde Nederlandse fotografe Carla Kogelman. In 2019 verbleef ze enkele maanden in Hasselt om er 'onder te duiken' op openbare speelpleinen. Ook de studenten architectuur van de UHasselt zijn o.l.v. Jo Broekx creatief en uitdagend aan de slag gegaan met het ontwerpen van ‘andere’ speelpleinen. Ook hun resultaat is te zien tijdens Playground.

De expositie wordt geopend met een speciale editie van ZondagGasten, een live talkshow in het Cultuurcentrum. Gasten zijn oa Carla Kogelman Jo Broeckx. Tickets voor deze talkshow kosten 10 euro en zijn te bestellen via Het Cultuurcentrum.

De expo loopt nog tot 31 mei in het CCHA/cultuurcentrum Hasselt.

Wat voor spelomgeving willen we voor onze kinderen? Kan dit ook een plaats zijn voor fantasie en avontuur? Welke vrijheid willen en kunnen we onze kinderen daarin geven? Hoeveel verantwoord risico zijn wij bereid te geven en te aanvaarden?