Faculteit Revalidatiewetenschappen

32-11-292122

monique.vanerum@uhasselt.be

Inschrijven

De bijscholing 'Rhythm Based Interventions’ introduceert op ritme gebaseerde interventies, die vandaag de dag veelbelovende evidence based instrumenten zijn in de neurologische praktijk. Deze bijscholing bestaat uit lezingen en hands on workshops (de 3 workshops worden 3x gegeven dus elke deelnemer kan elke workshop volgen). Alles wordt gegeven in het Nederlands behalve de lezingen en de praktische sessie van mevrouw Lousin Moumdjian.

Doelgroep

Deze bijscholing is relevant voor meerdere disciplines in de zorg, zoals de kinesitherapeut, ergotherapeut, revalidatiearts, neuropsycholoog, muziektherapeut.

Het programma en meer inhoud over de lezingen vind je terug onder meer info. Inschrijven kan via de inschrijflink.

Inschrijven