Faculteit Revalidatiewetenschappen

Mevrouw Maya BUYSSCHAERT

32-11-269306

maya.buysschaert@uhasselt.be

Elk academiejaar gaan een 200-tal studenten met 70 personen met een beperking op multidisciplinaire week. Tijdens dit avontuur organiseren de 3de jaars studenten kinesitherapie van de UHasselt samen met studenten verpleegkunde van het PIVH en de UCLL tal van sport- en ontspanningsactiviteiten en de dagelijkse verzorging van alle deelnemers.

Gedurende deze week leren de studenten interdisciplinair samenwerken. Gedreven door hun leergierige houding ontdekken ze de MENS achter de beperking. Het is een onvergetelijke ervaring.

Ze bieden activiteiten aan aan verschillende doelgroepen, zoals volwassen personen met een mentale, psychische, of fysieke beperking, maar ook kinderen met beperkingen. De hoofddoelstelling is praktijkgerichte leermomenten ervaren en de deelnemers een aangename week bezorgen. Je begeleidt de deelnemers gedurende het verblijf in hun dagelijkse handelingen.