Faculteit Revalidatiewetenschappen

Aankondiging Francqui-leerstoel lezingen door prof. dr. Jo Nijs    22 jan 2020

Aankondiging Francqui-leerstoel lezingen door prof. dr. Jo Nijs
22 jan 2020

Prof. dr. Peter Feys, decaan en prof. dr. Annick Timmermans, promotor nodigen u van harte uit op de inaugurale lezing van prof. dr. Jo Nijs (VUB) 'Chronische pijn: geen woorden maar daden of daden door woorden?' op donderdag 13 februari 2020 om 19u in auditorium Louis Roppe. Aansluitend zal er een receptie volgen met een hapje en een drankje.

Lezingenreeks:

Donderdag 13 februari 2020 om 19u00 tot 21u00:
inaugurale lezing 'Chronische pijn: geen woorden maar daden of daden door woorden?

Donderdag 27 februari 2020 om 19u00 tot 21u00:
'Zin en onzin van centrale sensitisatie als verklaringsmodel voor persisterende musculoskeletale pijn en pijn na kanker'
Donderdag 5 maart 2020 om 19u00 tot 21u00:
'Oefentherapie en fysieke activiteit voor chronische pijn: praktijkrichtlijnen in een neuropsychoimmunologisch perspectief'

Donderdag 19 maart 2020 om 19u00 tot 21u00:
'Stress, slaap en voeding bij patiënten met persisterende musculoskeletale pijn en pijn na kanker: praktijkrichtlijnen in een neuropsychoimmunologisch perspectief'

Alle lezingen vinden plaats in auditorium Louis Roppe in de Oude Gevangenis, Campus Hasselt, Martelarenlaan 42, 3500 Hasselt.

Accreditatie voor Pro Q Kine: 4 accreditatiepunten per lezing
Accreditatie voor huisartsen: 2 CP per lezing

Deelname is gratis, maar we vragen u wel hier in te schrijven.