IMOB

Prof. dr. Tom BRIJS

32-11-269155

tom.brijs@uhasselt.be

We nodigen u graag uit op de European Road Safety Summer School, die zal plaatsvinden in Mechelen tussen 26 en 30 augustus 2019.

De Summer School is een initiatief van het Instituut voor Mobiliteit (IMOB, UHasselt), de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde), De European Transport Safety Council (ETSC), Polis en Road Safety Great Britain. Deze Engelse 5-daagse opleiding is bedoeld voor professionals die bezig zijn met verkeersveiligheidsporblemen en geeft deelnemers de kans om hun kennis, netwerk en expertise rond dit onderwerp te verbreden.

Thema's en topics:

• Verkeersveiligheidsstrategieën, bv. de "Safe System" methode
  • Strategieën in educatie en het verhogen van bewustwording
  • Infrastructuur, technologie en handhaving
  • Excursies naar Mechelen, Hasselt en Brussel, waaronder een bezoek aan het Europees Parlement

Voor meer info en inschrijven, surf naar www.roadsafetysummerschool.be of contacteer de Vlaamse Stichting Verkeerskunde via summerschool@vsv.be.