IMOB

IMOB

GEZOCHT - inwoners van Hasselt voor survey over het gebruik van drones voor civiele toepassingen    4 apr 2019

4 apr 2019

EXTERNE CONTACTPERSOON

Francisco Moreno (Student Master Mobiliteitswetenschappen)

francisco.morenolopezpedraza@student.uhasselt.be

Wil je de wetenschap een stap vooruit helpen en woon je in Hasselt? Vul dan nu de online vragenlijst in over het gebruik van drones voor civiele toepassingen in Hasselt. Deze bevraging gebeurt in het kader van de masterproef van Francisco Moreno voor de opleiding Mobiliteitswetenschappen.

Als onderdeel van deze masterscriptie worden de zorgen, behoeften en interesses van de algemene bevolking met betrekking tot het gebruik van drones voor civiele toepassingen in Hasselt door middel van een online enquête in kaart gebracht. Deelnemen kan door de online vragenlijst in te vullen voor 5 mei 2019. De enige voorwaarde is dat je momenteel in Hasselt woont. Het beantwoorden van de vragen zal minder dan 10 minuten tijd vragen. Elke respondent maakt kans op 2 filmtickets!

U kunt de enquête in de rechterbovenhoek omzetten in het Nederlands.
Persoonlijke gegevens worden anoniem en vertrouwelijk verwerkt.

Heb je nog een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen via francisco.morenolopezpedraza@student.uhasselt.be .

Alvast bedankt voor de medewerking!