Logo UHasselt

menu

IMOB


Actueel

IMOB

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

iSCAPE Summer School

iSCAPE Summer School
PRAKTISCH

17 sep 2018 - 18 sep 2018


Oude Gevangenis

Universiteit Hasselt

campus Hasselt

Martelarenlaan 42

3500 Hasselt

Lokaal Vergaderzaal OG-B1.1 groen


CONTACTPERSOON

dr. Muhammad ADNAN

32-11-269147

muhammad.adnan@uhasselt.be


Luchtkwaliteitswaarneming en Methodes voor Mitigatie met behulp van Slimme Oplossingen en Burgerbetrokkenheid: tweedaagse summer school georganiseerd door het iSCAPE project

Dit is een Engelstalig event

De summer school wil het bewustzijn van luchtvervuiling en de manieren om het te controleren vergroten. Het event biedt een deelnemers zowel theoretische kennis als praktijkervaring met betrekking tot gedragsveranderingsinitiatieven en detectietechnologieën voor beheer en controle van de luchtkwaliteit. Via co-creatieworkshops zullen de deelnemers kennis opdoen over de ‘living lab’ methode om verschillende problemen op te lossen die gerelateerd zijn aan het milieu.

Deelnemers krijgen de kans om gebruik te maken van goedkope sensoren, ontwikkeld binnen het iSCAPE project en inzicht te krijgen in de verzamelde data door middel van visualisatieplatforms. Een team van internationale experten en vakmensen zullen de deelnemers begeleiden tijdens deze tweedaagse.

Deze summer school wordt georganiseerd in het kader van het iSCAPE project en zal de meest recente onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten presenteren.

Wie kan zich inschrijven?
We nodigen studenten en onderzoekers uit die betrokken zijn in milieu- en luchtkwaliteit management studies en geïnteresseerd zijn in leertools en –methoden om gemeenschappen, stakeholders en burgers te betrekken bij het oplossing van luchtkwaliteitsproblemen.

Kosten
Registratie is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Klik hier om je te registreren.

Programma
Klik hier voor een volledig overzicht van het programma

__________________________________________________________________________________________________

Dit project wordt gesubsidieerd door het Horizon 2020 onderzoek en innovatie programma van de Europese Unie onder subsidieovereenkomst nr. 689954.