Logo UHasselt

menu

IMOB


Links

Links

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

ANDERE

Antwerpen, samen door de werken
Op 22 juni 2004 zijn de werken aan de Antwerpse Ring van start gegaan. Hinder voor autoverkeer is allicht onvermijdelijk maar de stad blijft bereikbaar. Deze site biedt informatie over de werken.  

Belgisch Instituut voor Verkeerstherapie (BIVT)
Het BIVT biedt verkeerspsychologisch advies en verkeerstherapie aan op het gebied van rijden onder invloed van alcohol en drugs, vluchtmisdrijf, risicogedrag en agressie in het verkeer.  

Mobimix
Mobimix.be is een nieuw platform voor vlootbeheerders, aankopers en mobiliteitsverantwoordelijken. Deze site biedt u heldere info over eco-driving, duurzaam vlootbeheer en slim mobiliteitsmanagement.  

Rijbewijs B en 1000 oefenvragen
Deze site biedt gratis theorie, gratis oefenvragen, gratis hulpforum en proefexamens aan.  

Ruimte en Vastgoed
Deze website bevat ruim 7.300 links op het gebied van ruimtelijke ordening, vastgoed, verkeer en vervoer, architectuur, bouw, advies- en onderzoeksbureaus en projectontwikkeling.  

Traffix
In het kader van een verdere professionalisering van de opleidingsactiviteiten werken Verkeersschool Dendermonde, Asse, Puurs en Verkeersschool Emmo voortaan onder één gemeenschappelijke commerciële naam: Rijschool TRAFFIX  

Verkeersinfo
Overzichtelijke site waarop u kunt doorklikken naar andere sites over verschillende onderwerpen zoals fietsen, voetgangers, openbaar vervoer, wetgeving, autogebruik, enz.  

Verkeerskunde
Site van het Nederlandse tijdschrift "Verkeerskunde" met artikels, kalender, enz.