test

Industriële ingenieur - UHasselt

Ingenieurs ontwerpen de toekomst

 

Er is één rode draad in ons leven vandaag: technologie. En die staat niet stil. Wat vandaag nog nieuw is, is morgen achterhaald kortom de technologische expert is onmisbaar! 

Van de smartphone in je broekzak tot de brug waarover je fietst, de scanners in een ziekenhuis, de sportdop van een waterfles, de nieuwe medicijnen die levens redden en de helpende hand van een robot. Overal maakt technologie de wereld beter, veiliger, gezonder, sneller en interactiever.

Ben jij ook gefascineerd door deze toepassingen? Wil je ook mee nadenken over vernieuwende concepten die morgen het verschil maken? En wil je leren hoe je van droom en idee naar daad gaat? Dan ben je hier op je plek! Want onze opleiding Industriële wetenschappen is afgestemd op wat jij verlangt, wat de sector verwacht en wat de wereld nodig heeft.

In de bacheloropleiding kan je kiezen voor de afstudeerrichting Chemie optie Biochemie, deze bachelor leidt tot een masteropleiding Biochemie op een andere campus van KU Leuven.
De masteropleiding Verpakkingstechnologie krijgt een uitdovend karakter en vanaf academiejaar 2018-19 is er geen nieuwe instroom meer mogelijk in deze master.