Logo UHasselt

menu

Toekomstige studenten


Maak kennis met UHasselt

Infodagen

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

AFSPRAKEN VOOR PRAKTISCHE VRAGEN

Heb je praktische vragen over studeren aan UHasselt? Laat het ons weten!

Je kan met ons fysiek een afspraak inboeken op onze campus op onze infodagen van 29 mei of 3 juli. Of je kan online een ander beschikbaar moment uitkiezen indien je dat beter past.  

Op kot gaan of je verplaatsen naar onze campussen?

Wil je op kot? Of liever pendelen? Waar kan je parkeren? Wist je dat UHasselt tussenkomt bij je abonnement voor trein of bus? Of dat je goedkoop een fiets kan huren? Zo kan je eventueel wat verder van de campus parkeren en de rest van je traject met de fiets afleggen. 

     

Op 24 april, 29 mei en 30 mei zijn er ook openkotdagen gepland. De lijst met de deelnemende koten kan je terugvinden op https://www.kotatlimburg.be/Ik-zoek-een-kot

Hoeveel kost studeren?

Wat geef je uit naast je inschrijfgeld? Heb je recht op een studietoelage? Maar hier een afspraak met  de sociale dienst voor vragen die met dit onderwerp te maken hebben.

     

Kan ik rekenen op studiebegeleiding of extra ondersteuning? (bij dyslexie, ADHD, ADD, ASS, combinatie job of topsport...)

Heb je algemene vragen rond onze studiebegeleiding of wil je tijdens je studies gebruik maken van extra ondersteuning en nagaan hoe je deze faciliteiten kan aanvragen? Wil je weten of het mogelijk is om je studies te combineren met topsport of met een job?