Toekomstige studenten

INFOMARKT MAANDAG 27 AUGUSTUS 2018

INFOMARKT BACHELOR- EN MASTEROPLEIDINGEN
13.30 tot 17.00 uur - Campus Hasselt

Ben je benieuwd naar wat UHasselt jóu te bieden heeft? Wil je meer weten over onze opleidingen? Stel al je vragen op onze infomarkt!
Je maakt hier uitgebreid kennis met onze opleidingen. Zo kun je een blik werpen op één van de cursussen of praten met proffen en studenten. Zoek je meer informatie over huisvesting, openbaar vervoer of studiefinanciering? De infomarkt biedt jou een uitgelezen kans om al je vragen te stellen!

INFOSESSIES START@UHASSELT
Campus Hasselt - Oude Gevangenis, aula Louis Roppe

Wil je graag goed geïnformeerd starten? Heb je nog vragen bij de werking van het leerkrediet, je studieloopbaan, of verzamel je graag al enkele tips om je studies optimaal aan te pakken en te plannen? Vraag je je af waarbij de studentenpsychologen jou zouden kunnen ondersteunen?
Schrijf je dan in voor één of meerdere van de start@uhasselt-infosessies!

14u00: Infosessie studiekeuze, studieloopbaan, leerkrediet
Wat bepaalt een goede studiekeuze? Hoe kan een studieloopbaan eruit zien en wat zijn de grenzen van je leerkrediet? Wat zijn je mogelijkheden en hoe begeleiden we jou in je studieloopbaan aan UHasselt.

14u45: Infosessie studie-aanpak
Hoe ziet een goede studiemethode eruit? Is een studieplanning nodig? Hoe houd ik mijn concentratie op peil? Na deze infosessie weet je beter wat er van jou als student wordt verwacht tijdens het academiejaar.

15u30: Infosessie studentenpsychologen

Het studentenleven... wat als het tegenzit?! Tips en tricks.