Opleiding Innovatief lesgeven & trainen

ONLINE INFOSESSIE 6 MEI 2020

Opleiden, vormen, nieuwe inzichten bijbrengen… vandaag de dag meer dan ooit een uitdaging en een noodzaak.

Hoe je het ook bekijkt, alle lesgevers / opleiders / trainers zijn tegenwoordig ‘instructional designers’, die het leertraject op een creatieve manier vormgeven.

De opleiding 'Innovatief lesgeven en trainen' wil jou als professional helpen om de nieuwste ontwikkelingen in het lesgeven in je dagelijkse werking toe te passen:

• Activerend lesgeven, om zo meer te worden dan een traditionele docent of trainer
  • Op een creatieve en innovatieve manier begeleiden en evalueren
  • Interactiviteit bekomen en de nieuwste technologische concepten leren gebruiken.
  • Zelf je creatieve en interactieve cursus leren ontwikkelen en toepassen

Dankzij deze academisch onderbouwde innovatieve opleiding krijg je tal van nieuwe inzichten en leer je deze ook onmiddellijk toepassen.

Wil je jezelf ontwikkelen en verdiepen in deze skills? Schrijf dan in voor onze online infosessie op 6 mei om 19.00 uur en ontdek wat de opleiding Innovatief lesgeven en trainen jou te bieden heeft.

• Woensdag 6 mei 2020 van 19.00 tot 20.00 uur
  • Deelname aan deze infosessie is gratis maar we vragen wel om je te registreren.
    Voor de start sturen wij u per email de link die toegang geeft tot de online infosessie.
    Klik hier om in te schrijven

Info en contact

Universiteit Hasselt School of Expert Education Private stichting