Help studenten

Infrastructuur

Aankoop laptop 2017-2018

IS DIT NU EEN VOORDELIG AANBOD?

IS DIT NU ECHT EEN VOORDELIG AANBOD?

Dankzij onze samenwerking met Switch kunnen we een krachtige laptop aanbieden aan een sterk verminderde prijs. Het toestel dat we je aanbieden garandeert dat je je opleiding kan doorlopen zonder dat je achteraf moet investeren in extra upgrades.

De winkelprijs van het aangeboden toestel, inclusief 3 jaar AppleCare garantie, is € 1998. Wij bieden dit toestel met AppleCare aan voor € 1661.

• Beeldscherm: het beeldscherm is een 13,3-inch scherm met een resolutie van 2560 x 1600 pixels (Retina). Ideaal voor zware grafische en multimedia toepassingen. Via de Thunderbolt 3/USB-C poorten is het mogelijk om tot één 5K-display of twee 4K-displays aan te sluiten

• Processor: Intel-processor van de laatste generatie. Dual-core i5 met een snelheid van 2,3 GHz en Turbo Boost-snelheid tot 3,6 GHz

• RAM-geheugen: De laptop is met 8 GB RAM-geheugen uitgerust zodat je de komende jaren zonder problemen kan werken.

• Netwerk: de UHasselt-laptop heeft een 802.11ac WLAN-adapter voor a/b/g/n netwerken. Daarmee kan je meteen aan de slag op elk draadloos netwerk, uiteraard allereerst op het draadloze netwerk van de UHasselt. Indien je gebruik wenst te maken van een LAN-aansluiting kan je optioneel een Thunderbolt of een USB LAN-adapter kopen.

• Batterij: als je met je laptop echt mobiel bent en de dag wil doorkomen, dan moet je een krachtige batterij hebben. Wij hebben een 54,5 Watt/uur batterij met een werktijd tot 10 uur.

• Opslag 256 GB: Typisch aan Flash opslag is dat er geen bewegende onderdelen gebruikt worden. Dankzij het ontbreken van die bewegende onderdelen is de toegangstijd tot je gegevens verwaarloosbaar klein en zullen er geen mechanische fouten meer optreden. De Flash opslag is verbonden met een PCIe aansluiting wat een hogere snelheid garandeert t.o.v. gewone SSD’s met een SATA verbinding. Je kan de opslagcapaciteit uiteraard altijd uitbreiden met een externe USB-C of Thunderbolt 3 harde schijf.

• 2 Thunderbolt 3-poorten (USB-C): de laptop heeft twee Thunderbolt 3-poorten (USB-C), ieder met een snelheid tot 40Gbps. Via deze Thunderbolt-poorten kan je externe harde schijven, beeldschermen, netwerkadapters en meer aansluiten. Dit allemaal aan de hoogst mogelijke snelheid.

• Trackpad: Een Force Touch-trackpad voor zeer nauwkeurige aanwijzerverplaatsing en drukgevoelige besturing; ondersteunt force-klikken, versnellen, drukgevoelig tekenen en Multi-Touch-bewegingen

• Ingebouwde webcam: in het scherm is een 720p FaceTime HD-camera ingebouwd.

• Meegeleverde software: de laptop wordt standaard geleverd met Mac OS X

• Garantie: bij het toestel hoort de beste en meest uitgebreide garantie: 3 jaar AppleCare garantie. Met het AppleCare Protection Plan heb je tot drie jaar lang recht op deskundige telefonische ondersteuning en profiteer je van extra mogelijkheden voor reparatie van je hardware door Apple. Meer info: http://www.apple.com/benl/support/products/mac.html

• Anti-diefstalsticker: op je toestel is een eigendomsetiket bevestigd. Statistische ervaring leert dat het risico op diefstal een stuk kleiner wordt. Een eerlijke vinder kan je laptop overal ter wereld signaleren aan Universiteit Hasselt.

• Klaar voor gebruik: de Universiteit Hasselt nemen alle maatregelen om het toestel gebruiksklaar af te leveren. Het toestel heeft Mac OS X en alle instellingen die nodig zijn voor toegang tot het UHasselt-netwerk. Je kan dus letterlijk het toestel uit de doos halen en aan de slag gaan!

Conclusie:
Als je hetzelfde toestel met alles erop en eraan moet kopen, betaal je ongeveer € 1998!
Meer info over dit toestel vind je op http://www.apple.com/benl/macbook-pro/features-retina/