Logo UHasselt

menu

Opleiding Hoe motiveer en versterk ik mijn team?


Opleiding Hoe motiveer en versterk ik mijn team?

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

DOCENTEN

Inge Vanstraelen

Inge is alumna van UHasselt en heeft de voorbije 20 jaar een brede ervaring opgebouwd in verschillende sectoren en domeinen zoals Supply Chain, Leadership Development, Sales, HR en training en coaching. Als coach streeft zij naar een co-creatief partnership en daagt zij leidinggevenden uit tot het bepalen van haalbare acties die hun business doet groeien. Inge is een enthousiaste en positieve generalist met een passie voor het vinden van duurzame oplossingen (van concept tot en met implementatie) in een continue veranderende business context.

Anja Peeten

Anja is alumna van UHasselt en heeft meer dan 20 jaar ervaring in diverse sectoren en rollen waaronder training, consulting, sales, HR, stress & burnout coaching. Met een geëngageerde, coachende en pragmatische aanpak triggert zij leidinggevenden en teams het beste uit zichzelf te halen. Zij werkt rond de volgende thema’s: stressbeheersing, effectieve workflow, zelfinzicht en samenwerken in teams.

Bernadette Claes

Bernadette Claes is master in de Sociaal Culturele Agogiek en in Cultuur en Communicatie. Ze heeft 15 jaar ervaring als leidinggevende en innovatieverantwoordelijke in de zorgsector. Momenteel werkt zij als preventieadviseur psychosociale aspecten bij CLB Externe Preventie. Hierin staat zij zowel werkgevers als werknemers bij om te komen tot een psychosociale gezonde win-win binnen hun organisatie/bedrijf. De thema’s waar zij expertise in heeft en die haar dagelijks boeien zijn leiderschap en bemiddeling. Voor deze opleiding werkt de afdeling psychosociale aspecten van CLB Externe Preventie samen met het multidisciplinaire team van Tumi Therapeutics.

Prof. dr. Joke Opdenacker

Joke Opdenacker is professor Psychologie en Groepsdynamica aan de Universiteit Hasselt. Ze is verbonden aan de faculteit Bedrijfseconomische Wetenschappen. Ze studeerde Gezondheidswetenschappen en Psychologie aan de Universiteit Maastricht en doctoreerde op het thema bewegingsmotivatie aan de KU Leuven. Belangrijke thema’s binnen haar werk zijn communicatie, motivatie, groepsdynamica, gezondheidspsychologie en onderzoeksmethodologie.