Music For Life

UHasselt is officiële partner van Music For Life

UHASSELT IS OFFICIËLE PARTNER VAN MUSIC FOR LIFE

Aan UHasselt houden we niet enkel van denken, maar ook van doen. Dat laat geen passiviteit toe. Aan de universiteit van vandaag engageren we ons voluit voor een duurzame toekomst – voor de regio én de wereld. Net daarom is UHasselt ook dit jaar weer officiële partner van Music For Life.

Walk For Life 2017

Op dinsdag 12 december nodigen we alle studenten en collega's uit om de wandelschoenen aan te trekken voor een nieuwe 'Walk For Life'. De opbrengst van deze actie gaat naar het Revalidatie & MS Centrum Overpelt (MSREVA), dat gekend is om zijn expertise in de zorg, behandeling en begeleiding van personen met Multiple Sclerose (MS) en andere neurologische aandoeningen, zoals de ziekte van Parkinson.

Daarnaast willen we jullie natuurlijk aanmoedigen om zélf actie te ondernemen. Lopen, verkopen, schilderen, tekenen, eten, drinken, zwemmen, springen, fietsen, roeien, taartgooien... Geen actie is te gek om Vlaanderen te tonen dat UHasselt 'de warmste universiteit' is (en blijft!).

Tijdens de Warmste Week (18-24 december) hoor je trouwens regelmatig UHasselt-spots op Studio Brussel. Oren extra spitsen, is dus de boodschap!