Music For Life

UHasselt 'warmste universiteit'

UHASSELT 'WARMSTE UNIVERSITEIT'

Aan UHasselt houden we niet enkel van denken, maar ook van doen. Dat laat geen passiviteit toe. Aan de universiteit van vandaag engageren we ons voluit voor een duurzame toekomst – voor de regio én de wereld. En daarom zetten we ons als universiteit ook dit jaar graag in voor Music For Life.

Walk For Life 2018

Op dinsdag 11 december nodigen we alle studenten en collega's uit om de wandelschoenen aan te trekken voor een nieuwe 'Walk For Life'. De opbrengst van deze actie gaat naar VZW KIDS, een vzw die zich inzet voor kinderen en (jong)volwassenen met een communicatieve beperking. In een aangepaste materiële omgeving bieden zij in één geheel onderwijs, revalidatie, opvoeding en begeleiding aan.

Daarnaast willen we jullie natuurlijk aanmoedigen om zélf actie te ondernemen. Lopen, verkopen, schilderen, tekenen, eten, drinken, zwemmen, springen, fietsen, roeien, taartgooien... Geen actie is te gek om Vlaanderen te tonen dat UHasselt 'de warmste universiteit' is (en blijft!).