Logo UHasselt

menu

Music For Life


Wat kan jíj doen?

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

WAT KAN JÍJ DOEN?

Maak van UHasselt opnieuw de warmste universiteit van Vlaanderen en zet zelf een actie op voor een goed doel van jouw keuze!

Doe mee aan Music For Life

  1. Kies een goed doel en bedenk een actie om geld in te zamelen.
  2. Meld je aan op de website van Music For Life, selecteer een goed doel en beschrijf je actie. (en laat je actie ook zeker weten aan ons via musicforlife@uhasselt.be)
  3. Je zorgt er best voor dat je actie doorgaat vóór 24 december 2018. Dit is ook de laatste dag van de Warmste Week.
  4. Nadien stort je de opbrengst via Music For Life. De Koning Boudewijnstichting stort het vervolgens door naar het goede doel van jouw keuze.
  5. Tijdens de Warmste Week vraag je je favoriete plaat aan op Studio Brussel.

UHasselt zorgt voor ondersteuning!

Welk goed doel steunen?

Je wil graag een actie organiseren, maar je kan moeilijk een keuze maken uit alle goede doelen? Steun -- net als UHasselt -- VZW KIDS. 

Je hebt een actie geregistreerd bij Music For Life. Wat nu?

Stuur een e-mail naar musicforlife@uhasselt.be en laat ons weten wie, wat, waar, wanneer organiseert en voor welk goed doel je dit doet. Geef gerust een woordje uitleg over jullie actie en het goede doel van jullie keuze. Vergeet ook de gegevens van de contactpersoon van de actie niet.

Het Music-for-Life-team zorgt voor extra promotie d.m.v. een nieuwsbrief, een overzicht van alle activiteiten op onze website en vermelding op de schermen. Jammer genoeg kunnen we niet voor elke actie een HTML-mail of affiches opmaken. Wat jullie wel kunnen doen: zelf affiches maken via je persoonlijke dashboard op de website van de Warmste Week waar je je actie registreerde. Je kan ook zelf een platte mail versturen om studenten en/of personeel warm te maken voor jouw actie!

Is je actie afgelopen?

Centen geteld? Laat ons weten hoeveel jullie actie heeft opgebracht, zo kunnen we na afloop van alle acties berekenen hoeveel geld de studenten en het personeel van UHasselt konden inzamelen in het kader van Music For Life.  

Log in op je persoonlijk dashboard op www.dewarmsteweek.be Daar vind je alle gegevens om je geld te storten aan de Koning Boudewijnstichting. Zij zorgen voor de doorstorting naar jouw goed doel.