menu

Music For Life


Music For Life

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

WAT KAN JÍJ DOEN?

Maak van de UHasselt opnieuw de warmste universiteit van Vlaanderen en zet zelf een actie op voor een goed doel van jouw keuze!

Doe mee aan Music For Life

  1. Kies een goed doel en bedenk een actie om geld in te zamelen.
  2. Meld je aan op de website van Music For Life, selecteer een goed doel en beschrijf je actie.
  3. Voer je actie uit tussen 24 november en 24 december 2016.
  4. Nadien stort je de opbrengst via Music For Life. De Koning Boudewijnstichting stort het vervolgens door naar het goede doel van jouw keuze.
  5. Tijdens de Warmste Week vraag je je favoriete plaat aan op Studio Brussel.

UHasselt zorgt voor ondersteuning!

Welk goed doel steunen?

Je wil graag een actie organiseren, maar je kan moeilijk een keuze maken uit alle goede doelen? Steun -- net als de UHasselt -- YAR Vlaanderen.

Je hebt een actie geregistreerd bij Music For Life. Wat nu?

Stuur een e-mail naar musicforlife@uhasselt.be en laat ons weten wie, wat, waar, wanneer organiseert en voor welk goed doel je dit doet. Geef gerust een woordje uitleg over jullie actie en het goede doel van jullie keuze. Vergeet ook de gegevens van de contactpersoon van de actie niet.

Het Music-for-Life-team zorgt voor extra promotie en bekijkt hoe we de actie bijkomend kunnen ondersteunen.

Is je actie afgelopen?

Centen geteld? Laat ons weten hoeveel jullie actie heeft opgebracht, zo kunnen we na afloop van alle acties berekenen hoeveel geld de studenten en het personeel van de UHasselt konden inzamelen in het kader van Music For Life.  

Log in op je persoonlijk dashboard op www.dewarmsteweek.be Daar vind je alle gegevens om je geld te storten aan de Koning Boudewijnstichting. Zij zorgen voor de doorstorting naar jouw goed doel.