UHasselt voor leerkrachten

Nascholingen

UHasselt voor leerkrachten

NOTA’S NEMEN EN EFFICIËNT STUDEREN IN HET HOGER ONDERWIJS. HOE DOE JE DAT?

Workshop: Nota’s nemen en efficiënt studeren in het hoger onderwijs. Hoe doe je dat?

Woensdag 29 september 2021 | 13u30 tot 16u00

In deze workshop die UHasselt i.s.m. Hogeschool PXL organiseert krijg je tips over hoe je op een goede manier notities kan nemen tijdens een les in het hoger onderwijs. Je krijgt deze tips zoals we deze presenteren aan onze studenten. Zo zullen we o.a. oefenen met een echte les!

Nadien krijg je uitleg over een efficiënte studiemethode. We gaan hier aan de slag met kleine opdrachten. Je zal m.a.w. ervaren hoe wij onze studenten begeleiden met hun studievaardigheden.

Locatie: Online of on campus (PXL-congress) afhankelijk van de geldende corona-maatregelen.

Doelgroep: leerkrachten secundair onderwijs, coördinatoren secundair onderwijs, CLB-medewerkers (max. 2 personen per school)

Deelnameprijs: gratis

Inschrijven: https://ins.pxl.be/Login/Seminar/93367054/1