Mobiliteitswetenschappen

Doe mee aan de Vlaamse Scriptieprijs 2017    30 jun 2017

Doe mee aan de Vlaamse Scriptieprijs 2017
30 jun 2017

Ben je bijna afgestudeerd en heb je je bachelor- of masterproef afgewerkt? Laat jij het resultaat van dat harde werk liever niet in de kast wegkwijnen? Doe dan mee met de Vlaamse Scriptieprijs!

Ieder jaar kost het duizenden laatstejaarsstudenten bloed, zweet en tranen om een bachelor- of masterproef te schrijven. Vaak verdwijnen die scripties in een stoffige kast om nooit meer gelezen te worden. De Vlaamse Scriptieprijs wil scripties van dat droevige lot redden!

De Vlaamse Scriptieprijs wil het werk van aanstormend wetenschappelijk talent onder de aandacht brengen van het grote publiek. Bachelor- en masterstudenten aan Vlaamse hogescholen en universiteiten maken kans op 2500 euro en heel wat media-aandacht. De ingestuurde scripties komen bovendien in de online Vlaamse Scriptiebank terecht. Zo kan iedereen – ook toekomstige werkgevers – de scriptie terugvinden.

Deelnemen?

Schrijf een kort journalistiek artikel (max. 1000 woorden) over je scriptie en upload dat samen met je eindwerk op www.scriptieprijs.be. Inschrijven kan tot en met zondag 1 oktober 2017!