Mobiliteitswetenschappen

WIN: Gratis deelname aan het CVS congres mét hotelovernachting en diner    6 jun 2018

WIN: Gratis deelname aan het CVS congres mét hotelovernachting en diner
6 jun 2018

Het Colloquium Vervoersplanologisch Speurwerk (CVS) organiseert dit jaar voor de 45ste keer haar tweedaags congres over verkeers- en vervoersplanologie. Het congres vindt plaats op 22 en 23 november in Amersfoort. En ook voor deze editie wordt een CVS-jongerenwedstrijd georganiseerd. Hiermee wil het CVS jonge talenten de kans geven om deel te nemen aan het congres. Wat kan je winnen? Gratis deelname aan het congres mét hotelovernachting en diner!

Tijdens het CVS komen onderzoekers, beleidsmakers en andere geïnteresseerden samen om nieuwe inzichten en ideeën rond verkeer, vervoer en ruimtelijke ordening te presenteren en te bediscussiëren. Opnieuw geeft het CVS de kans aan jonge talenten om dit congres bij te wonen. Afstudeerders en recent afgestudeerden in de Mobiliteitswetenschappen (en andere relevante richtingen aan Nederlandse en Belgische hogescholen en universiteiten) worden aangemoedigd om mee te doen aan de jongerenwedstrijd die dit jaar in een nieuw jasje werd gestoken.

De wedstrijd
Het CVS heeft drie stellingen opgesteld rond het congresthema van dit jaar, namelijk “stadskriebels”. Deelnemers aan de wedstrijd moeten één van deze stellingen kiezen en hierop reageren in een betoog van 500 tot 700 woorden waarin de stelling verdedigd of aangevallen wordt. Het bestuur van het CVS beoordeelt vervolgens de inzendingen en kiest voor 28 juli drie winnaar. Een aanvullende voorwaarde voor deelname is dat de winnaars een paper indienen voor presentatie op het congres.

De winnaars ontvangen een gratis deelname aan het congres. De deelnamekosten en een hotelovernachting zijn inbegrepen, net zoals een diner.

Meer informatie over het congres, de wedstrijd en belangrijke deadlines vind je hier terug.