Hou mij op de hoogte

Handelsingenieur in de beleidsinformatica

BEPAAL MEE DE BEDRIJFSECONOMISCHE TOEKOMST

Studeren: het is vandaag niet meer hetzelfde als gisteren. En maar goed ook. Want jij bent anders. De arbeidsmarkt en bedrijven zijn diverser. En de wereld draait sneller. Daarom werken we aan UHasselt ook anders, sneller, gevarieerder, zo ook in onze opleidingen aan de faculteit Bedrijfseconomische wetenschappen met handelswetenschappen, TEW, en handelsingenieur (in de beleidsinformatica).

Zo leveren we academische professionals af die klaar zijn voor leidinggevende functies in de bedrijven en economie van morgen.

Kortom, onze opleidingen zijn afgestemd op wat jij verlangt, wat de arbeidsmarkt verwacht en wat de wereld nodig heeft. Een opleiding zoals ze vandaag hoort te zijn.

Welkom aan de universiteit van vandaag!

faculteit Bedrijfseconomische wetenschappen

* De educatieve masteropleidingen zullen van start gaan in academiejaar 2019-2020 onder voorbehoud van de goedkeuring door de Vlaamse Regering. Zij vervangen vanaf academiejaar 2019-2020 de specifieke lerarenopleiding aan de universiteiten en de centra voor volwassenenonderwijs.