Logo UHasselt

menu

Mobiliteitswetenschappen


Actueel

Onderwijs

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

Infodag Mobiliteitswetenschappen

Infodag Mobiliteitswetenschappen
PRAKTISCH

05 mrt 2016


Universiteit Hasselt

campus Diepenbeek

Agoralaan Gebouw D

3590 Diepenbeek


CONTACTPERSOON

Mevrouw Patricia HELLRIEGEL

32-11-269103

patricia.hellriegel@uhasselt.be


Ben je helemaal verlekkerd op mobiliteit? Verslind je dagelijks artikels over het verkeer? Vind je dat bepaalde verkeersknooppunten beter kunnen worden aangelegd? Wil je bestuderen wat alcohol, drugs en vermoeidheid met je lichaam doet? Of ben je benieuwd hoe organisatoren het verkeer bij ‘big events’ vlot laten doorstromen? Dan is de opleiding mobiliteitswetenschappen echt iets voor jou!

Ontdek meer over onze opleiding op zaterdag 5 maart 2016 op de UHasselt, campus Diepenbeek (Gebouw D). Je kan ons van 10.00 u tot 16.30 u doorlopend aanspreken op de infomarkt. Spreek er met docenten en studenten en blader al eens door de cursussen. Om 10.30 u en 14.30 u overlopen we tijdens een presentatie alle troeven van onze opleiding. Dat de opleiding in Vlaanderen uniek is en je werkzekerheid biedt, verklappen we je nu al.

Een interessante infodag met als kers op de taart: tussen 12.00 u en 14.00 u een vrijblijvend bezoek aan de rijsimulator.

Doelgroep

Voor iedereen met een gezonde interesse voor mobiliteit, maar ook voor iedereen die nog over zijn of haar studiekeuze twijfelt. We staan je graag te woord.