Hou mij op de hoogte

Handelsingenieur in de beleidsinformatica

WAAROM BI STUDEREN AAN UHASSELT?

Gemeenschappelijk eerste jaar

Kwartielsysteem eerste semester eerste bachelorjaar

Het eerste bachelorjaar wordt opgedeeld in twee kwartielen en één semester, waardoor de examenspreiding geoptimaliseerd is en er reeds examens plaatsvinden na acht weken in kwartiel 1 en kwartiel 2. Vanaf het tweede semester van het eerste bachelorjaar zal het semestersysteem van toepassing zijn.

Onderwijsaanpak

Het onderwijsconcept van de opleiding handelsingenieur in de beleidsinformatica bouwt verder op het principe van ‘van begeleide zelfstudie tot autonoom leren’ van Universiteit Hasselt.

Lees er meer over op de pagina onderwijsaanpak.