Logo UHasselt

menu

Studie- en Studentenbegeleiding/StudentPoint


Psychosociale dienst

Studie- en Studentenbegeleiding/StudentPoint

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

TRAININGEN EN WORKSHOPS

In 2021 bieden we nog (online) groepssessies aan in april, juni, augustus, oktober en december. Hou onderstaande pagina in de gaten voor de concrete data.

Deze trainingen en workshops worden door onze studentenpsychologen begeleid, vinden meerdere keren per academiejaar plaats en zijn gratis voor al onze studenten.

Via oefeningen en ‘thuiswerk’ leer je methoden aan die je vervolgens kan toepassen in je dagelijkse leven om beter met jouw klachten om te kunnen gaan.

Er wordt gewerkt in kleine groepjes van maximum 12 studenten. Op die manier kan de trainer ingaan op iedereen zijn/haar individuele vragen.
Je kiest natuurlijk steeds zelf wat je al dan niet wil meedelen tijdens de training. Alle informatie die gedeeld wordt, is vertrouwelijk en blijft binnen de groep.

Wil je eerder studiegerelateerde infosessies volgen, dan kan je hiervoor terecht bij de studiebegeleiders. Je vindt hun aanbod hier.
 

Workshop zelfzorg

In deze workshop gaan we met een aantal praktische stappen aan de slag om beter voor onszelf te zorgen in deze tijden van Corona. Het is een interactieve online workshop (Google Meet), in een kleine groep (max. 9 Studenten). De sessie is gratis. Voor meer informatie: contacteer tine.versleegers@uhasselt.be

Data:

Dinsdag 20 april, 15:30-17:00

Maandag 26 april, 13:30-15:00

Schrijf je hier in.

Ga in de agenda naar het juiste moment voor jouw gekozen workshop om je aan te melden. Let op: In je agenda zal een afspraak van 10 minuten zichtbaar worden, maar je wordt verwacht tijdens de volledige sessie van 90 minuten! Een werkdag voor de sessie plaatsvindt, ontvang je nog een aparte uitnodiging met de definitieve link van de google meet sessie. Indien je last minute nog inschrijft, kan dit (indien niet volzet) tot een uur voor aanvang van de sessie. Hou dan nog goed je mailbox in de gaten voor de uitnodiging. 

Workshop piekeren

In deze  workshop staan we stil bij wat piekeren is en waarom we piekeren, we eindigen de sessie met praktische tips over hoe we anders met piekeren kunnen omgaan. De interactieve sessie vindt online plaats via Google Meet in kleine groep (max. 9 studenten). De sessie is gratis. Voor meer informatie: contacteer tine.versleegers@uhasselt.be

Data:

Vrijdag 23 april, 15:30-17:00

Maandag 26 april, 15:30-17:00

Schrijf je hier in. Ga in de agenda naar het juiste moment voor jouw gekozen workshop om je aan te melden. Let op: In je agenda zal een afspraak van 10 minuten zichtbaar worden, maar je wordt verwacht tijdens de volledige sessie van 90 minuten! Een werkdag voor de sessie plaatsvindt, ontvang je nog een aparte uitnodiging met de definitieve link van de google meet sessie. Indien je last minute nog inschrijft, kan dit (indien niet volzet) tot een uur voor aanvang van de sessie. Hou dan nog goed je mailbox in de gaten voor de uitnodiging.

Liever niet in groep?
Geen probleem! Bij de studentenpsychologen kun je ook terecht voor individuele begeleiding. Via onze afsprakenlink kun je direct een afspraak vastleggen. OPGELET: Je Google Agenda moet in je juiste tijdzone ('Brussel') staan. 

Studenten worden ook via e-mail op de hoogte gebracht van het aanbod.