Logo UHasselt

menu

Studie- en Studentenbegeleiding


Psychosociale dienst

Studie- en Studentenbegeleiding

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

TRAININGEN EN WORKSHOPS

Elk academiejaar worden er groepstrainingen en workshops georganiseerd rond faalangst, assertiviteit, uitstelgedrag, mindfulness, veerkrachtpiekeren en slapen voor studenten van de UHasselt.

Deze trainingen en workshops worden door onze studentenpsychologen begeleid, vinden meerdere keren per academiejaar plaats en zijn gratis voor al onze studenten.

Via oefeningen en ‘thuiswerk’ leer je methoden aan die je vervolgens kan toepassen in je dagelijkse leven om beter met jouw klachten om te kunnen gaan.

Er wordt gewerkt in kleine groepjes van maximum 12 studenten. Op die manier kan de trainer ingaan op iedereen zijn/haar individuele vragen.
Je kiest natuurlijk steeds zelf wat je al dan niet wil meedelen tijdens de training. Alle informatie die gedeeld wordt, is vertrouwelijk en blijft binnen de groep.

Liever niet in groep?
Geen probleem! Bij de studentenpsychologen kun je ook terecht voor individuele begeleiding. Via onze afsprakenlink kun je direct een afspraak vastleggen. OPGELET: Je Google Agenda moet in je juiste tijdzone ('Brussel') staan. 

Studenten worden ook via e-mail op de hoogte gebracht van het aanbod.