REPRO

PROCEDURE DOORSTUREN

Procedure upload masterproef.

• Zeer belangrijk :
    Deze procedure grondig na te lezen.  U bent zelf verantwoordelijk voor het niet volgen van deze procedure.

• Houdt er rekening mee dat u ten vroegste 5 werkdagen na upload uw  masterproef in de Campusshop Campus Diepenbeek kunt afhalen en betalen (dus bv. een upload op vrijdag is beschikbaar vanaf de volgende vrijdag).  U krijgt automatisch een e-mail als de thesis beschikbaar is.

• Elke upload is definitief en betalend.  De opdrachten worden onmiddellijk verwerkt.

• De gedrukte exemplaren dient u zelf in te leveren op het secretariaat van de opleiding of volgens specifieke instructies van de opleiding.

• Het printen en  inbinden van de masterproef wordt door onze externe printpartner Xod in Balen gedaan.  De student is voor onderstaande richtlijnen zelf verantwoordelijk.  De vormgeving wordt niet meer gecontroleerd door onze externe printpartner.

• Het is daarom belangrijk zich aan volgende richtlijnen i.v.m. lay-out te houden.

• De masterproef wordt standaard recto-verso geprint.

• Het is belangrijk dat ieder nieuw hoofdstuk op een oneven pagina begint, dit kan door eventueel blanco pagina’s toe te voegen.

• De marges; we raden je aan om om overal minstens 20mm te hanteren.

Links en rechts moeten altijd identiek zijn!

• De keuze voor positionering van paginanummering kan op 2 manieren :

1. boven of onderaan in het midden

2. rechts op oneven pagina’s en links op even pagina’s.

• Neem als richtlijn maximum 350 vellen per ingebonden deel, inclusief bijlagen.

• De aanlevering en upload kan enkel in pdf-formaat.

• Het omslagblad (cover), het titelblad (tekst identiek aan omslagblad) en blanco pagina wordt na upload automatisch door het systeem aangemaakt en verstuurd naar de printpartner.  De student levert dus enkel zijn thesis aan (beginnend bijv. met voorwoord….)!

• De upload via intranetapplicatie is in één file!

• Volgende 3 opties voor kleur zijn mogelijk :

1. Afdruk in “Zwart-Wit

2. Afdruk in “Volledig in kleur” (De gehele inhoud full-color geprint.  Dit resulteert uiteraard in een veel duurdere eindprijs).

3. Afdruk in “Gemengd
    Hier dient u opgave te doen van de “Pdf-pagina’s” (*) die in fullcolor dienen geprint te worden.
    Voorbeeld : “21,22,31-38,50”
    (= Afdrukpagina’s in kleur zijn “21”, ”22”, van “31 t.e.m 38” en tenslotte “50”.)

• Het eindformaat van de pdf dient A4 te zijn.

Let op ! Sommige PDF- converteer programma’s staan standaard op Letter.  (Dit geldt eveneens voor sommige Office Word versies!)  Dus pas dit aan!  Anders zal uw masterproef met verkeerde instellingen geprint worden, met alle nare gevolgen vandien.

Invoegen andere formaten :

Zorg ervoor dat uw document is opgemaakt in het uiteindelijke, te printen formaat (A4, A3, en A1 voor posters).

• Indien u A3 pagina’s toevoegt dienen deze liggend/landscape in het pdf document ingevoegd te zijn.  Deze zullen tot A4 geplooid worden en mee ingelijmd worden in de masterthesis.

Er kunnen geen grotere formaten dan A3 toegevoegd worden in de masterthesis!

Let op ! Bij toevoeging van het formaat A3 dit melden in het veld “opmerkingen” met vermelding “A3 op pg ….”

Ook hier dient u opgave te doen van de “Pdf-pagina’s” (*)

(*) Pdf-paginanummer is het nummer van de huidige pagina in het venster ‘Paginanavigatie’ en niet de zelf aangemaakte nummer op de document pagina's!

Ter info …(De paginanummers op de document pagina's komen niet altijd overeen met de paginanummers die onder de paginaminiaturen en op de werkbalk Paginanavigatie worden weergegeven. Omdat bepaalde PDF's voorpagina's bevatten, zoals een inhoudsopgave, is het mogelijk dat de nummers van de pagina's niet overeenkomen met de nummering op de werkbalk Paginanavigatie.)

Voorbeeld : “A3 op p 81,82,83”

Voorbeeld Pagina Navigatie

• U kunt zelf een indicatieve kostprijsberekening maken aan de hand van de eenheidsprijzen hieronder.

Deze kostprijs bedraagt voor een afdruk op  een A4/ 100gr laserkwaliteit.

Prijsberekening :

RECTO : A4 laser zw/w-100gr

RECTO-VERSO : A4 laser zw/w-100gr

RECTO : A4 full color - wit 100gr

RECTO-VERSO : A4 full color - wit 100gr

Automatisch inlijmen + 3kant snijden

€ 1,0017 /per masterproef

SRA3 cover full color 350gr

€ 0,6678 / per masterproef

• Indien gewenst is er  tevens de mogelijkheid een wetenschappelijke poster in pdf up te loaden (enkel verplicht voor FAC IIW).  Het formaat is A1 op 170 gram.

• Deze zullen in een koker ter beschikking gesteld worden. De prijs bedraagt € 14,88 inclusief koker.

• Gelieve voor upload uw PDF dubbel te checken volgens de hierboven vermelde instructies.