SeniorenUniversiteit

DAG van de WETENSCHAP    17 nov 2020

DAG  van de WETENSCHAP
17 nov 2020

Oogt de komende lockdownzondag nog blanco in je agenda? Dan kan je nu bij 22 november ‘Dag van de Wetenschap’ noteren, want je bent van harte uitgenodigd op de 10e en digitale editie!

Digitaal? Weeral achter die computer? Dat kies je helemaal zelf! Want ‘Kom uit je kot’ zet je aan het wandelen mét opdrachten en je kan er ook nog een prijs mee winnen. Of wat dacht je van spannende experimenten aan je keukentafel of een magisch avontuur met bacteriën? Alsof dat nog niet genoeg is, verklappen we heel wat geheimen van de wetenschap en kom je in één minuut dingen te weten die je nooit voor mogelijk hield!
Kortom, onze wetenschappers halen alles uit de kast -of voor deze gelegenheid, uit hun doos- om jou en je familie een onvergetelijke zondag te bezorgen.

Registreer je alvast op dagvandewetenschap.be en kies je favoriete UHasselt-activiteiten.

Meer info?
Voor de doeners.
Voor wie wil chatten met onze wetenschappers.
Voor wie op zijn zondags vanuit de luie zetel wil kijken en luisteren.

Alle activiteiten zijn gratis. Sommige, zoals de vragenuurtjes, vinden enkel plaats op vaste tijdstippen. Vooraf inschrijven is niet nodig, behalve voor de Route2school Quiz.
Je vindt het hele overzicht op www.uhasselt.be/dagvandewetenschap .

Graag tot zondag voor een dag vol wetenschap!