Logo UHasselt

menu

SeniorenUniversiteit


Over Seniorenuniversiteit

SeniorenUniversiteit

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

INSCHRIJVEN EN HERINSCHRIJVEN

Sinds het academiejaar 2015-2016 is er nog maar één soort abonnement: voor de volledige reeks van 27 lezingen en tegen de eenheidsprijs van € 70,00. Wie geen abonnement neemt, kan afzonderlijke lezingen bijwonen tegen een entreegeld van € 8,00 per keer – bij voorkeur te betalen met Bancontact aan de ingang van het auditorium.

Zowel voor occasionele deelnemers als voor abonnees is er in de pauze tussen lezing en vragenronde koffie en thee voorzien in het cafetaria.


 Hoe (her-)inschrijven?

Wie vorig jaar lid was, krijgt automatisch vanaf half mei een formulier toegestuurd, met de uitnodiging opnieuw in te schrijven via deze knop: 

 (actief vanaf half mei)

Die leden-cursisten van 2017-2018 hebben dan tot 10 juni 2018 voorrang om hun abonnement te hernieuwen. Na het succesvol inschrijven én ontvangst van het inschrijfgeld – € 70,00 voor iedereen – worden de cursistenkaarten 2018-2019 vanaf half juni toegestuurd.

Wie vorig jaar nog geen abonnement had, kan aan de onthaalbalie bij de ingang van gebouw D op de campus Diepenbeek een inschrijvingsformulier afhalen. Dit formulier is ook telefonisch verkrijgbaar op het telefoonnummer 011 26 80 46. Wie het ingevuld naar het vermelde adres stuurt, krijgt later een verzoek tot betaling. Na betaling van het verschuldigde bedrag wordt de cursistenkaart 2017-2018 toegestuurd.

Let wel:

Alleen student-cursisten en hun partner kunnen zich inschrijven voor de eendaagse culturele uitstap en de meerdaagse culturele reis.

Voor meer informatie over de lezingen

Universiteit Hasselt | Campus Diepenbeek | Claire Prenten | Agoralaan, gebouw D | 3590 Diepenbeek – tel 011 26 80 46 – claire.prenten@uhasselt.be

HOE BEREIKT U DE CAMPUS?

Zoals je kan nagaan op de pagina contact en ligging, is de Universiteit Hasselt met de wagen vlot bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer vormt dit geen probleem. Vanaf het station van Hasselt en Genk is er een regelmatige verbinding van De Lijn naar de universiteit: bussen 36, 45 en 20a. De uurregelingen vindt u onder www.delijn.be. De lezingen vinden telkens plaats in het auditorium H6 van gebouw D, Campus Diepenbeek van de Universiteit Hasselt.

De lezingen vinden plaats in auditorium H6 van het hoofdgebouw (Gebouw D) op Campus Diepenbeek, Universiteit Hasselt.