Logo UHasselt

menu

SeniorenUniversiteit


Over Seniorenuniversiteit

SeniorenUniversiteit

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

INSCHRIJVEN EN HERINSCHRIJVEN

Sinds het academiejaar 2015-2016 is er nog maar één soort abonnement: voor de volledige reeks van 27 lezingen en dit tegen de eenheidsprijs van € 75,00. Omwille van de coronacrisis bedraagt de abonnementsprijs dit jaar uitzonderlijk € 60,00 voor leden-cursisten van 2019-2020.

Wie geen abonnement neemt, kan afzonderlijke lezingen bijwonen tegen een entreegeld van € 8,00 per keer – bij voorkeur te betalen met Bancontact aan de ingang van het auditorium. 
Let op: dit kan echter alleen als er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Zowel voor occasionele deelnemers als voor abonnees is er in de pauze tussen lezing en vragenronde koffie en thee voorzien in het cafetaria.


 Hoe (her-)inschrijven?

Wie vorig jaar lid was, krijgt automatisch vanaf half mei een formulier toegestuurd, met de uitnodiging opnieuw in te schrijven via deze knop: 

  Verlengde inschrijfperiode t.e.m. 15 augustus 2020 !! - (*)

Die leden-cursisten van 2019-2020 hebben dan tot en met zaterdag 13 juni 2020  zaterdag 15 augustus 2020 (*) voorrang om hun abonnement te hernieuwen. Na het succesvol inschrijven én ontvangst van het inschrijfgeld – € 60,00 voor iedereen – worden de cursistenkaarten 2020-2021 vanaf eind juni eind augustus (*) toegestuurd.

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in een abonnement: deze kunnen zich per mail aanmelden. Dan worden ze genoteerd op de wachtlijst voor nieuwe leden. Wie al op de wachtlijst stond, krijgt mogelijk (afhankelijk van de beschikbare plaatsen) na 14 juni 2020 16 augustus 2020 (*) een uitnodiging om een abonnement te nemen. Wie nog niet op de wachtlijst staat en zich per mail aanmeldt - (naar claire.prenten@uhasselt.be )  - wordt aan de lijst toegevoegd.

Let wel:

Alleen student-cursisten en hun partner kunnen zich inschrijven voor de eendaagse culturele uitstap en de meerdaagse culturele reis.

Voor meer informatie over de lezingen

Universiteit Hasselt | Campus Diepenbeek | Claire Prenten | Agoralaan, gebouw D | 3590 Diepenbeek – tel 011 26 80 46 – claire.prenten@uhasselt.be

HOE BEREIKT U DE CAMPUS?

Zoals je kan nagaan op de pagina contact en ligging, is de Universiteit Hasselt met de wagen vlot bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer vormt dit geen probleem. Vanaf het station van Hasselt en Genk is er een regelmatige verbinding van De Lijn naar de universiteit: bussen 36, 45 en 20a. De uurregelingen vindt u onder www.delijn.be

De lezingen vinden telkens plaats in auditorium H6 van het hoofdgebouw (Gebouw D) op Campus Diepenbeek, Universiteit Hasselt.

 

(*) wijzigingen omwille van het coronavirus. Meer info >>