Logo UHasselt

menu

Universiteitsfonds


Welkom bij onze UHasselt-community!

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

WELKOM BIJ ONZE UHASSELT-COMMUNITY!

Als donateur van het Universiteitsfonds maakt u automatisch deel uit van onze community van studenten, alumni, professoren, onderzoekers en medewerkers. Aan wat mag u zich dan zoal verwachten?

U HOORT VAN ONS

We houden u op de hoogte van al het UHasselt-nieuws, via onze nieuwsbrief, ons magazine én jaarverslag. Waar zijn onze studenten en onderzoekers zoal mee bezig? Wat staat er aan de universiteit te gebeuren? En belangrijk: wat is de stand van zaken van het fonds/project/de leerstoel/… waaraan u doneerde? Wij vertellen u álles!

U FEEST MET ONS MEE

U krijgt een uitnodiging in de bus voor de grootste academische ceremonies, zoals de opening van het academiejaar (in september) en de uitreiking van de eredoctoraten (eind mei).

U ONTMOET TOPSPREKERS

Elk academiejaar krijgt UHasselt heel wat vooraanstaande sprekers/wetenschappers uit binnen- en buitenland over de vloer. Ook ú krijgt als donateur de kans om zulke lezingen bij te wonen.

WIJ KOMEN NAAR U, U KOMT NAAR ONS

UHasselt-onderzoekers zijn bezig met de interessantste vragen. Staat het al van bij je geboorte vast hoe oud je wordt? Staan er in 2070 palmbomen op de Limburgse heide? Hoe groei je uit van kleine startup tot multinational? En nog véél meer… Onze proffen komen het u graag vertellen tijdens een gastlezing. Of: u komt naar UHasselt voor een blik achter de schermen. We staan klaar om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden.