Startconferentie GBO

Route naar Campus Diepenbeek

Bereikbaarheid van Campus Diepenbeek

• Per trein

Je kan de campus Diepenbeek bereiken via het station NMBS Diepenbeek, Hasselt of Genk en vervolgens een bus naar de campus te nemen.

• Per bus

Met de Campushopper biedt De Lijn een bus aan die pendelt tussen het station van Hasselt en het station van Genk, en die onder andere halt houdt aan het Kolonel Dusartplein in Hasselt en op de campus in Diepenbeek.
    De campus Diepenbeek kun je bereiken via de lijnen 45, 20A, 36 en 453.
    Vanuit Hasselt-Stationsplein vertrekt de lijn 45 richting Maastricht of Maaseik, de lijn 20A richting Maastricht en de lijn 36 Genk via Diepenbeek. Minstens om de 15 minuten vertrekt een bus naar de campus.
    Vanaf Genk-Station vertrekt om de 30 minuten een bus van lijn 45 naar de campus.
    Vanaf Diepenbeek-Station vertrekt de lijn 453 om het uur naar de campus.

• Met de wagen

Bij elk gebouw is er parking voorzien, maar indien u nergens plaats vindt, volgt u best de pijlen naar Parking Wetenschapspark 3 en wandelt u via het wandelpad naar hoofdgebouw D.