Bedrijf en regio

Mevrouw An KENENS

32-11-268078

an.kenens@uhasselt.be

Wegens onvoorziene omstandigheden zal het event niet doorgaan op dinsdag 17 april. Onze excuses voor het ongemak.

---

Dinsdag 17 april 2018 wordt het Technologiecentrum, campus Diepenbeek gevuld met multidisciplinaire experten.
Heb je als zorgbedrijf of -organisatie nood aan wetenschappelijke expertise en advies of wil je samen innoveren? Heb je een concrete vraag of wil je proeven van alle kennis onder één dak?
Kom dan kennismaken met experts (Kennis in Limburg) die jou wegwijs maken in de mogelijke toepassingen binnen het domein van life sciences & health.

Stip alvast 17 april aan in jouw agenda!
Geef ook hieronder aan welke topics voor jou interessant zijn. Zo kan het programma zoveel mogelijk op maat worden samengesteld. Vul de lijst zeker aan met meer topics!

TOPICS

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door steun (480.000 euro) vanuit VLAIO (steun EFRO en HERMES) en Provincie Limburg.

Foto  Foto    Foto