Bedrijf en regio

Bedrijf en regio

Creëer uw unieke online opleidingen voor eigen personeel!    18 feb 2020

Creëer uw unieke online opleidingen voor eigen personeel!
18 feb 2020

CONTACTPERSOON

Prof. Martine VERJANS

32-11-268686

martine.verjans@uhasselt.be

Leergierigheid stimuleren en meer rendement uit je opleidingen?

Dankzij de nieuwe EMCG 2.0 software van CommArt Int. NV, spin-off van UHasselt maakt u gemakkelijk zelf al uw online opleidingen, volledig op maat van uw organisatie.
Uw medewerkers leren voortaan via hun smartphone, tablet, laptop of PC, op de voor hen meest aangewezen ogenblikken, aan hun eigen ritme.
Geen installatieproblemen, want iedereen logt in op de server van CommArt, een beveiligde, afgeschermde omgeving. En de inhoud van de tools die u ontwikkelt blijft vanzelfsprekend uw eigendom.

Met eenvoudige dashboards (GDPR-conform) kan iedereen bovendien zijn activiteiten opvolgen, ook zeer nuttig indien u bijkomend wenst te coachen.
Hebt u hulp nodig bij de ontwikkeling? Dan kan u beroep op de experten van CTL - Universiteit Hasselt, die één team vormen met CommArt.

CommArt biedt tevens een hele reeks kwaliteitsvolle online taalleermodules aan. Deze online tools worden reeds jaren met succes gebruikt door zowel privé-taalopleidingsinstituten als in het hoger onderwijs.