Logo UHasselt

menu

Bedrijf en regio


Voor bedrijven

Bedrijf en regio

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

HOE SAMENWERKEN

De meest directe aanpak om samen te werken met de Universiteit Hasselt is het samen opzetten van onderzoek dat kan leiden tot nieuwe industriële toepassingen. Naast langlopend strategisch basisonderzoek, kan het ook gaan om dienstverlenende opdrachten, het gebruik maken van de UHasselt infrastructuur of een gezamenlijk doctoraat. 

Onderzoeksexpertise
Zit uw bedrijf met een concrete kennisvraag?
Indien uw bedrijf een kort advies of analyse nodig heeft in een bepaald domein, kan u beroep doen op wetenschappelijke dienstverlening of contractonderzoek. De onderzoeksinfrastructuur wordt dan ingezet om u op korte termijn een antwoord te bieden. Daarnaast kan u als bedrijf een integraal onderzoekstraject opzetten via een innovatieproject of via een structurele samenwerking.
Hier vindt u alvast de ALGEMENE VOORWAARDEN voor dienstverlening. Deze hanteren wij voor dienstverlenende opdrachten tot en met 20.000 euro.

Kennis in Limburg
In het kader van samenwerken met bedrijven is de UHasselt vandaag ook hoofdpromotor van het EFRO-project Sectorinnovatie Schakelfunctie. Samen met de kennisinstellingen PXL & UCLL engageren wij ons om u wegwijs te maken in onderzoek & dienstverlening binnen uw domein via één uniek aanspreekpunt. Een overzicht van expertise en contacten op kennis-in-limburg.net.

Octrooien en licenties
Heeft u interesse in een lopend octrooi van de UHasselt?
Via octrooiendatabanken kan u een kijkje nemen welke onderzoeksresultaten de UHasselt heeft geoctrooieerd. Als bedrijf kan u gebruik maken van deze vindingen via het nemen van een licentie of de aankoop van het octrooi.
Hier vindt u ook een overzicht van enkele interessante technology offers aan de UHasselt!

Vacatures en stages
Via JobTeaser, een Europees carrièreplatform dat samenwerkt met meer dan 350 Europese onderwijsinstellingen, hebben we een meertalig digitaal Student Career Center mét mobiele app ingericht om studenten en net-afgestudeerden te ondersteunen bij hun carrièreplannen en -oriëntatie.
Als organisatie kan je op dit platform gratis je vacatures plaatsen. Je kan er naast gewone vacatures ook voor studentenjobs terecht.

Opleidingen voor professionals 
Bent u op zoek naar extra opleiding voor u en/of uw medewerkers?
Neem dan een kijkje op het groeiend aanbod van UHasselt School of Expert Education (SEE). Dit diverse aanbod voor ambitieuze professionals gaat van inspirerende lezingen tot intense tweejarige opleidingsprogramma’s.

Innovatiefinanciering
Bent u op zoek naar financiering voor uw innovatietraject?
Samenwerking tussen een bedrijf en kennisinstelling komt doorgaans in aanmerking voor subsidies vanuit de Vlaamse Overheid, zoals o.a. VLAIO (o.a. KMO-portefeuille, Baekeland mandaat). De UHasselt is erkend adviesverstrekker via KMO-portefeuille en heeft als erkenningsnummer DV.A217905. Neem zeker contact op voor verdere info, wij overlopen graag met u de mogelijkheden.

Voor meer info kan u rechtstreeks contact opnemen met de TTO of de directe contactpersoon voor bedrijven in uw domein.