Logo UHasselt

menu

Bedrijf en regio


Voor bedrijven

Bedrijf en regio

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

VACATURES EN STAGES

VACATURES

TTO is het aanspreekpunt voor bedrijven rond het verspreiden van vacatures aan de UHasselt.

 • Vacatures voor en door bedrijven?
  Bent u op zoek naar een medewerker met een specifiek masterprofiel?
  Wilt u uw eigen vacatures bekendmaken aan masters en alumni?

Via JobTeaser, een Europees carrièreplatform dat samenwerkt met meer dan 350 Europese onderwijsinstellingen, hebben we een meertalig digitaal Student Career Center mét mobiele app ingericht om studenten en net-afgestudeerden te ondersteunen bij hun carrièreplannen en -oriëntatie.

Als organisatie kan je  op dit platform gratis je vacatures plaatsen. Je kan er naast gewone vacatures ook voor studentenjobs terecht.

 

STAGES EN STUDENTENPROJECTEN

 • Stages
  Als bedrijf kan u een student de kans geven om een stage te doorlopen in het kader van hun eindverhandeling of projectwerk. Dit gaat doorgaans om een korte periode waarin de student een beperkte studie uitvoert in het kader van zijn opleiding. 

  Contactpersoon per opleiding 
 • Studentenprojecten
  Junior Consulting is een consulting bedrijf dat gerund wordt door studenten van de faculteit Bedrijfseconomische Wetenschappen aan de Universiteit Hasselt. Ondersteund door professionele partners en academici van de UHasselt, is Junior Consulting klaar om de handen uit de mouwen te steken en uw probleem op te lossen. Junior Consulting levert op maat gemaakt advies tegen een gunstig tarief.