Logo UHasselt

menu

VerpakkingsCentrum


Actueel

VerpakkingsCentrum

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

Zoektocht naar samenwerkende bedrijven    8 mrt 2018

Zoektocht naar samenwerkende bedrijven
8 mrt 2018

KU Leuven/MeBioS, Fraunhofer-IVV Dresden en UHasselt/VerpakkingsCentrum/imo-imomec werken samen aan een tweejarig project over de balans tussen peelbaarheid en temperatuurbehandeling. De resultaten van de enquête, die doorgestuurd is op 25 januari, zijn geïntegreerd in de aanvraag om de actuele noden van diverse bedrijven uit de verpakkingswereld tegemoet te komen .
Aan deelname zijn enkele interessante voordelen verbonden, zoals:
-U zit op de eerste rij om de projectresultaten in te kijken
-U kan advies geven en mee vormgeven aan dit project
-U kan zelf één peelbare verpakking laten testen volgens de nieuw ontworpen methode(s)
-U maakt deel uit van een netwerk van geïnteresseerde bedrijven rond dit thema, dit zijn mensen uit de verpakkingswereld (voedingsbedrijven, farmaceutische bedrijven, verpakkingsmateriaalleveranciers, machinebouwers en/of onderzoeksinstellingen)

Dit is een deels (92,5%) gesubsidieerd project, een deel van de projectkost wordt betaald door de deelnemende bedrijven (€600/jaar voor kleine KMO's (<30 werknemers); €1200/jaar voor grote KMO's (>30 werknemers) en €2250/jaar voor grote ondernemingen). De projectinhoud is samengevat in het 'abstract' . Eind maart 2018 wordt de projectaanvraag ingediend. We voorzien de projectstart op 1/9/2018. Gelieve contact op te nemen met ing. Bram Bamps (011/292164, bram.bamps@uhasselt.be) als u meer info wenst over deze aanvraag.
Hopend op een nieuwe samenwerking danken wij u bij voorbaat.